Så var tröttheten här igen

Hade svårt för att somna igår, mycket tankar angående flytt (var ska vi ställa pianot??) snurrade runt i huvudet och Clara var lite orolig. Hon vaknade vid 01:30 och bara gallskrek, hon har aldrig tidigare skrikit så hjärtskärande, det lät som om hon hade panik. Jag kände att det var skönt att min make fanns där, även om jag hade fixat det själv. Hon tystnade efter mys, supp och bröstmjölk så allt som allt kanske hon skrek i en 20 minuter men det kändes som längre i och med att vi inte är vana vid att hon skriker så, vi är lyxföräldrar jag vet :-)

Nu vill jag duscha!

Flytt på G!

Som de som läser vår familjeblogg redan vet (blogg.hartzen.se) så har vi fått erbjudande om en lägenhet på området som vi har stått i kö på i över 3 år. Lägenheten är en fyra på två plan, gavellägenhet i en radhuslänga så det blir både liten täppa på framsidan och en relativt stor trädgård på baksidan. Ikväll gick vi dit för att titta, det verkar som om vi kommer att kunna trivas tror jag :-)

Clara får ett eget rum, vi kan vara ute och mysa i solen på ett helt annat sätt än nu, vi får bara en granne att tampas med, idel fördelar som jag kan se det. Skillnaden på månadskostnaden blir runt 700 kronor (dvs det blir 700 kronor mer i fasta kostnader vid flytt) men då får vi ju se på vad vi får för pengarna, tänk att vår lilltös kan få ett eget rum och ett klart bättre område att växa upp i!

Nu är jag trött och maken ska upp och jobba imorgon så vi får krypa till kojs, jag och Clara ska ta tåget in till Lund för att träffa gävlemoster som är på besök (så nu finns det en italienmoster och en gävlemoster, de lurar oss att flytta ner till Skåne men sedan flyttar de minsann härifrån illa kvickt *skämtar obsobsobs*), det blir väl lite fika och så ska jag shoppa, har ju 900 kr på H&M (får jag betalt för reklam nu?? *hoppas*) att spendera och de får inte spenderas på barnavdelningen ;-)

Bissingar!

2 st i underkäken har lilla Clara nu, finns en bild upplagd på http://www.familjeliv.se/hem/miamie/galleri.php?cur_album=Clara för dem som vill se :-)

Idag har min make gjort mig så stolt för han klarade sin uppskrivning för busskort, känns nästan som om jag kan lika mycket som han eftersom jag har förhört honom på allt!

Livet går verkligen framåt, på arbetsmarknaden finns det massor av jobb som jag kan söka, Clara växer och frodas, livet leker helt enkelt, det var länge sedan jag kände mig såhär tillfreds.

Ha en underbar vecka i snön allihopa för det tänker vi ha ;-)

Trött!

Men kunde inte sova längre än till 07, trots att jag vaknade när maken skulle gå upp vid 05. Sovit konstigt, drömt att jag läste en svenskakurs och att killen från "Världens modernaste land" var min lärare och han var riktigt läbbig i brist på annat ord.

Igår vart jag ganska så ledsen, jag hittade äntligen haklappen som jag lade i Claras väska inför julfirandet, den var nytvättad och fortfarande lite blöt så jag hade lagt den i en plastpåse och glömt att ta upp den. Såklart hade den möglat och det går inte bort, så det blir nog bara till att slänga den söta, rosa, muminhaklappen som hon har fått från mormor. Jag känner verkligen att jag har klantat till det, dessutom blir jag arg för att jag blir så ledsen för en sådan sak...

På måndag blir jag ett år äldre, till helgen blir det lite mys med mormor, morfar, mostrarna och en av morbröderna samt eventuellt ett biobesök på söndag.

Gott Nytt År!

2007-01-02 är det idag, jag har vaknat upp och spenderat förmiddagen i sängen med min familj, familjemys är aldrig fel ;-)

Känns som om detta kan bli ett riktigt bra år, dock blir det svårt att toppa förra året då vi fick Clara samt gifte oss och döpte henne...

Ha det underbart vänner!