Deutsch für Ausländer

Jag har börjat plugga lite Deutsch, min bemanningsansvarig gav mig ju det som tips om jag vill lyckas inom logistikbranschen... Det går trögt men framåt, kul med ett nytt språk även om jag har svårt för att inte uttala orden på "sydländska" som min käre make kallar min accent ;-)

Annars går det framåt på jobbfronten, jag har idag suttit i en telefonintervju och förhoppningsvis blir det fler intervjuer vad det lider, håll tummarna för mig!

Härligt!

Solen skiner och jag har massor av jobb att söka!

Mötet med min bemanningsansvarig gick över förväntan och nu har jag inte alls sådan jobbpanik som tidigare. Jag fick rådet att jag ska lära mig tyska så nu har jag lånat lite böcker från mor och far, kulkul!

Jag hoppas på besök både från Gävle och Göteborg till helgen, hoppashoppas ;-)

Annars hade vi en mysig helg, träffade familj och vänner samt grillade mös och trivdes...

Clara är nu stora tjejen!

Igår blev vår lilltös 11 månader och hon är verkligen inte en liten bebis längre. Hon kryper fort, går längs möblerna och när det är alldeles tyst så vet man att hon gör något hon inte får. Hon är allt sin mamma upp i dagen när det gäller det busiga, dessutom har jag svårt för att vara arg på henne för hon är ju så söt när hon skrattar och busar runt ;-)

Vi trivs som handen i handsken i vårt lilla radhus, igår fick vi ett körsbärsträd och en rhodedendron av våra vänner J, J och E, så snälla de är! Jag skulle gärna vilja veta vilka det var som så fräckt stal våra rhodedendron när vi höll på att flytta in, det finns människor till allt verkligen...

På onsdag ska jag träffa min bemanningsansvarig och prata om min situation inför när jag ska börja jobba igen i juli, jag gör mig inga illusioner men hoppas på det bästa...

Passar nu på att njuta av eftermiddagssolen tillsammans med Clara!