Fredag!

Thank God it's Friday!!

Så fort denna veckan har gått, jag har bara jobbat, pulat och varit hos MoP samt klippt mig. Nu har jag riktigt fina lockar, härligt med självfall!

Ikväll får vi besök av min kusin S från Götlaboooorg (!!!) så det blir mycket god mat, gott att dricka och mys till helgen. Jag hoppas dock på att få sova lite extra imorgon bitti, känner av att jag ligger efter med sömnen...

Annars är väl det inte så mycket som händer, vi lever och lär typ....

Bloggar från jobb ;-)

Jag sitter nu och kollar på klockan, det är 18 minuter tills jag slutar och jag har inget att göra och för en gångs skull har jag inte lust att gå och ragga något att göra heller. Kanske borde slänga lite pappersåtervinning??

Jag har i alla fall fortfarande min anställning hos Bemanningsföretaget A, men jag hoppas på att tjänsten på Findus ska bli min i oktober. I dagsläget har de en vikarie fram tills oktober, sedan vet de inte riktigt vad som händer. Jag ville inte tacka ja till vikariatet, jag hade inte lust att lämna en fast tjänst för ett vikariat på några månader och sedan inte veta vart jag hamnar. Fördelen med att vara anställd som ambulerande konsult är ju att det är en arbetsgivares uppgift att hitta uppdrag åt en, annars kostar jag ju bara pengar för dem ;-).

Jag trivs i alla fall väldigt bra på Motortransport, trevliga människor som arbetskollegor och väldigt roliga arbetsuppgifter! Jag får verkligen chansen att lära mig ett ekonomisystem från grunden, roligt som 17 är det!!

Jag hoppas även på att få en liten fot in på Schenker, jag har träffat en ytterst trevlig tjej (från Skövde av alla ställen!) på bussen som precis har börjat jobba där och hon skulle ge mig namnet på deras personalansvarig. Det känns verkligen som om jag har lättare för att ta hand om migsjälv och marknadsföra migsjälv nu!!

Ikväll blir det flyttgryta tillsammans med kusin B med familj, ska bli kul att se hur Claras nästkusin har växt och utvecklats!

Till helgen ska jag och Z ut och svänga våra lurviga på Badhytten i Skanörs hamn, vi har inte varit ute på 5 år. Det lär väl vara en hel del "brats" där nere men vi ska dricka nyponshots (varm nyponsoppa, liquor 43 och vispgrädde), skratta, dansa och ha det underbart ändå!!

Jag sänder kramar och tankar till alla vänner som jag saknar och som jag vet saknar mig!