Snart mars...

Idag var jag och Clara inne i Malmö och träffade min tvillingsyster, fikade och shoppade lite (strumpor), vi stötte på en gammal kollega, kul att få visa upp lillan för tjejen som var den första som kom på att jag var gravid. I början av graviditeten tålde jag inte vitlök eller vitlöksodören som strömmade från personer som hade ätit nämnda lök och då denna tjej märkte att jag vart grön i ansiktet av att stå och hjälpa henne när hon stank av denna lök så sa hon "Oj då, du är väl inte gravid?". Till saken kan nämnas att tjejen i fråga själv har 3 barn så det var kanske inte så konstigt att just hon var den som lade märke till min grosess.

Nu får jag ta och sluta skriva som om jag är en litterär person, det är jag ju minst av allt.

Vill dock passa på att gratta min kompis F som har köpt en ny bil, vad kul att du har lyckats så bra med både körkort, bil och vikt på så kort tid, jag är så stolt över dig! *kramis*

Till alla andra: Jag må vara här sällan men jag tänker på er!

Nästan påkörda från två håll!

Igår skulle hela lilla familjen iväg till Center Syd och kolla på saker som vi får köpa inför flytt och boende i radhus. För en gångs skull körde jag, kände att jag ville det så att jag inte helt glömmer av hur man gör ;-)

Jag kör i 50 och vi är på väg fram emot ett av de större byggvaruhusen, jag ser att en bil kommer från en parkering på höger sida, han kör alldeles för fort så jag tar ner farten för att undvika att han kör in i oss (på den sidan där min älskling och min lilla tös sitter!!) om det nu är så att han inte ska hinna stanna. Då kör bilen som låg bakom oss om och tutar, samt tjejen som sitter på passagerarsätet kollar argt på oss. Min älskling säger till mig att följa efter bilen och parkera nära (de ska också till byggvaruhuset) och killen kommer ur sin bil, fly förbannad och skriker att man inte kan stanna mitt i allt (på arg danska), min älskling säger argt "Vi har blivit påkörda på den sidan tidigare och vi ville inte bli påkörda med vår dotter i bilen!" Dansken säger "Men han ska ju stanna!"

Grunden i bilkörande är att man ALDRIG ska förutsätta något, dessutom gjorde bilföraren som kom från parkeringen INTE sin AVSIKT klar så därför tog jag ned farten. Hade bilen bakom oss följt trafikreglerna och hållt avstånd även i låga hastigheter så hade aldrig denna situation behövt uppstå. Jag tyckte i alla fall att det var skönt att veta att jag hade hanterat situationen på rätt sätt.

Idag har f ö Clara blivit mätt och vägd, hon är nu 72 cm och väger 8600 g :)

Boel-testet får vi göra om i nästa vecka eftersom hon reagerade dåligt på vänster öra men jag är inte särskilt orolig, det ordnar sig!

Toppar och dalar

Så jobbigt när det är så stor skillnad på hur jag mår dag från dag, just nu känns allt mer nattsvart än ljusblått och jag vet inte riktigt hur jag skall kunna ta mig ur situationen.

Varför är jag en sådan orosmoster? Antagligen eftersom jag är lite av ett kontrollfreak; jag vill veta att allting ordnar sig, vare sig det gäller ekonomi, hälsa, jobb, etc och jag vill veta att det ordnar sig idag eller allra helst igår och absolut inte imorgon eller senare.

Min familj är min styrka och jag älskar dem.