Såhär ser Clara ut när hon är fundersam och bekymrad ;-)

Såhär ser Clara ut när hon är fundersam och bekymrad ;-)


Kanske dags för ett nytt inlägg?

Har inte direkt känt någon inspiration till att skriva något, är trött trött trött hela tiden och omotiverad som 17. Clara är lika glad och mysig som alltid, hon har dock börjat få tänder så lilltjejen skriker en del på kvällarna för att hon har så ont, stackars liten :-(

Helgen blir lugn, älsklingen är ledig så vi ska umgås hela familjen, det blir dessutom söndagsmiddag hos mormor och morfar, italiensystern är hemma på sverigebesök ;-)

Livet leker inte direkt men det ordnar sig väl någon gång?

Gris!

http://drawapig.desktopcreatures.com/gallery/large.asp?id=1249197&p=0&hof=1&q=personality+test

Såhär är alltså jag enligt min grisritning:

Toward the bottom
you are pessimistic, and have a tendency to behave negatively.

Facing front

you are direct, enjoy playing devil's advocate and neither fear nor avoid discussions.

With few details
you are emotional and naive, they care little for details and are a risk-taker.

With 4 legs showing
they are secure, stubborn, and stick to their ideals.

The size of the ears indicates how good a listener you are.

The bigger the better. You drew medium sized ears, you are a good listener

The length of the tail indicates the quality of your sex life.

And again more is better! You drew medium sized tail

Mjölkfabrik!

Känner mig lite duktig idag, fick ett samtal från Neonatal. De har nu pastöriserat all mjölk (15,2 l) som jag har donerat vilket gör att jag inom några dagar får in 1520 kr på mitt konto. Det ska väl räcka till en ok bänkdiskmaskin?? Kanske kan få lite pengar över och köpa migsjälv något fint?

Läste också om de små på neonatal, tänk att de idag kan rädda bebisar som är födda i vecka 23, så småååå varelser de är. Känns skönt att jag har kunnat göra en insats även om man dels får låna en bröstpump gratis och dels får 100 per liter som man donerar. Clara har verkligen fått a-klassad mjölk ;-)


Värdelös

Kan inte släppa känslan av att jag är värdelös...

Jobbar för ett företag som visserligen är snälla och anställer mig, men jag jobbar inte alls med det jag är utbildad till och tjänar framför allt inte de pengarna som jag borde göra...

Känns som om jag ALDRIG kommer att få ett jobb som har med min utbildning att göra, för vad har jag den till egentligen, för varje månad som går blir den ju bara mer och mer out of date...

Känns som om man har passerat bäst-före-datum och lika gärna kan vara hemmamamma resten av livet, fast att vara mamma är jag inte heller så bra på.

Vår älskling i sin fina PUMA-dress som hon fått av sin morbror

Vår älskling i sin fina PUMA-dress som hon fått av sin morbror


Spädbarnsenheten

Kontaktade mig igår, så nu ska jag och hela familjen träffa en psykolog och en sjuksköterska i nästa vecka.

Jag ska alltså gå och prata för att få extra stöd eftersom jag har haft svårt att känna mig trygg i mammarollen, med bröllop och allt så har jag på något sätt glömt av migsjälv och kände mig som en jättedålig mamma när jag väl slappnade av efter bröllopet. Clara mår bra säger alla som har sett henne, likaväl nära och kära som "proffessionella" såsom bvc-sköterskan och läkare, men jag känner ändå att jag inte är "tillräckligt" bra.

Psykologen vi ska träffa är den psykolog som jag gick hos ett tag på gymnasiet, känns skönt att det inte är ytterligare en "ny" bekantskap som man måste öppna sig för.