Tidig morgon

Vaknade 06:15 av att jag behövde pumpa ut mjölk. I dagsläget pumpar jag ut c:a 0,5 l per dag, det är 50 cold ones i fickan när de väl betalar ut pengarna, för än så länge har jag inte fått några alls. 4 l har jag i alla fall lämnat in, men man får inga pengar innan de har pastöriserat mjölken vilket sker väldigt sällan nu på sommaren. Tror t o m att en del av den mjölk jag har lämnat in är för gammal i och med att vår tös fyller 7 veckor imorgon och jag hämtade ut pumpen när hon var 11 dagar. Mjölken klarar sig nämligen bara 3 veckor i frysen.

Jag försökte somna om efter att ha suttit och pumpat i 20 minuter (det gav 0,625 l) men kunde verkligen inte somna så nu sitter jag här istället ;-) Får la passa på att ha lite ensamtid innan fästmannen och dottern vaknar.

Idag är det för övrigt 3 veckor kvar tills bröllop och dop, jag kan inte riktigt fatta det. Tänk att det verkligen ska bli av, vi ska GIFTA OSS!! *springer runt och tjoar och hoppar lite* Vad stort det känns, vilket det faktiskt är. Jag funderar fortfarande på om det blir möhippa idag, skulle vara så kul :-)

Man kanske skulle göra kaffe snart och ge fästmannen frukost på sängen?

Bröllopsnerver?

Väcktes av fästmannens klockradio imorse, tur eftersom jag drömde så otroligt konstigt, det sista som hände var att jag åkte med jultomten i hans släde, det fanns inget bälte till Clara och mig och han flög som en galning!

Såhär var då hela drömmen (eller rättare sagt det jag kommer ihåg) jag befinner mig på något sätt i parallellt universum (det kändes så i alla fall), personer både från högstadie, gymnasie och högskola finns med. Jag är rejält berusad och springer runt och har väldigt roligt, Clara är med någonstans i bakgrunden men Björn finns ingenstans. Jag springer på två gamla killkompisar, S och A (S var på samma kollo som jag och tvillingsystern, han och hon var ihop då, sedan vart jag och han ihop när vi gick i samma klass då jag började i musikklass terminen efter kollot. A gick i samma klass som tvillingsystern och mig från 1:a klass och han fyller år dagen innan oss.), de står tillsammans med en liten tjej som jag tror pluggade i Skövde samtidigt som mig, en liten blond sak som jag aldrig har gillat något vidare, i drömmen kom jag på vad hon hette men det vet jag inget om nu i vaket tillstånd. Vi står och pratar en lång stund och då säger jag helt plötsligt (med fnitter i rösten) "Jag är singel! Dessutom kommer jag knappt ihåg vem jag var ihop med senast, det rann liksom ut i sanden." "Kul för dig" får jag som svar och jag dansar vidare. Efteråt kommer jag helt plötsligt på att jag ska gifta mig på lördag (misstänker ju att det är möhippa för mig på lördag så det är kanske därför jag har lite bröllopsnerver??) och att jag ska gifta mig med L (tjej som jag gick gymnasiet med, även om jag inte tänder på tjejer så hade jag nog valt någon annan om jag fick välja, vill inte ha en lång, blond och kroppsfixerad tjej). Springer runt som en galning för att leta upp S, A och den här tjejen (som f ö visst skvallrar rätt mycket så därför visste jag att jag måste hitta henne i alla fall för att inte L ska få höra att jag har påstått mig vara singel), hittar dem inte någonstans men springer på fler andra gymnasiekompisar som får höra om mitt stundade giftermål, efter en lång stund hittar jag min tilltänkta brud men då säger jag till henne (hon var med den här lilla, blonda skövdetjejen) att jag ska gifta mig med S (vilket i det ögonblicket känns väldigt sant) och är helt skelaglad över detta. Det dyker upp lärare både från grundskola, gymnasie och högskola, jag får en utskällning efterosm jag är så berusad att jag inte kan ta hand om min lilla dotter, det är då jultomten kommer och "räddar oss" från alla arga människor och sedan vaknade jag som sagt var.

Vänder mig om och ser min älskling halvsova brevid mig och tänker "Just det ja, såhär är det ju, så skööööööööööönt!"

Tänk att vi gifter oss om 3 veckor och 2 dagar :)

6 veckor

Är vår tös nu, helt otroligt vad hon växer. Hon väger nu 4805 g och är 56 cm lång, stor tös! Sådär härligt mjuk om låren och armarna som små bebisar ska vara, gosig knubbig!

Livet bara flyter på, dagarna mer eller mindre flyter samman och jag har knappt tid att fundera över vad jag gjorde innan jag blev mamma. Så härlig känsla att väckas varje morgon av vår lilla älskling, hon ger en verkligen valuta för allt som tidigare har hänt en i livet, att man kan älska någon så liten så otroligt mycket!

Idag ska hon och jag ut på lite äventyr, ta tåg och 2 bussar för att ta oss hem till mormor och morfar.

5 veckor

Det har gått 5 veckor sedan Clara kom in i våra liv, känns som så mycket längre och jag kan verkligen inte föreställa mig livet utan henne, så fin hon är vår lilla tös!

Veckan som kommer blir det mycket med allt känns det som, jag ska bl a på provuppsättning av håret inför bröllopet, vi ska beställa blommorna, prata om festen med toastmasterparet och prata med restaurangen igen. Idag har vi varit över sundet en sväng och handlat lite öl och annat gott, semester snart ju ;-). Mormor och morfar passade Clara under tiden, det gick bra men det kändes väldigt konstigt att åka bil utan henne med, sitta i framsätet igen. När vi kom tillbaka fick vi mat och vi hann t o m bada lilltjejen innan bilen gick åter mot Kävlinge. Varje gång vi passarade "vår" kyrka pirrade det i magen, nu närmar sig ju bröllopet med stormsteg och det börjar kännas.

Känns magiskt, det är kanske därför jag drömde att jag kysste Joe Labero inatt?

Älskar er min lilla familj!


Nya bilder!

http://www.familjeliv.se/hem/miamie/galleri.php?cur_album=Clara och under fliken familjefoton!

Värmen är härlig men det är nästan för varmt...

Igår var vi i Helsingborg och fikade med bunnyjo och hennes lilla dotter, så fin hon är den lilla, tänk när vår Clara är så stor!

I eftermiddag blir det stranden, Björn slutar tidigt och storasyster med sambo kommer med tåget hit så åker vi och badar på Barsebäcks strand, härligt! Det blir premiärdopp för mig, tror aldrig att jag har väntat så länge med att bada förut ;)

Piano och en månad!

Nu har vi ett jättefint piano som står inne i vardagsrummet, det är från 50-talet, brunt och det står Steinway & Sons på det ;-) Elfenbens- och ebenholtztangenter har det och en mycket vacker klang, nu lär vi få höja hemförsäkringsbeloppet!

Annars flyter allt på och lilltjejen är en månad idag, så vi ska börja med AD-droppar. Dagarna springer iväg, idag har jag i alla fall hunnit umgås med en tjejkompis och hennes lille son (så söt han är, skrattar och myser massvis), vi har gått långpromenad och fikat hemma hos henne, mer sånt vill man ha! Imorgon ska jag och Clara till Helsingborg en sväng, träffa en tjejkompis från Skövde som har flyttat ner till Påarp :-)