Slutkörd...

Så trööööött, vet inte vart jag ska ta vägen. Magen har klappat ihop och tillråga på allt så är mensen på väg (för första gången på ett år) så jag har fått huvudvärk, ont i magen, flyt.... (jaja, säger inte mer än så, ni fattar??) och irriterad som 17. Vill bara sova ordentligt så att man kan njuta riktigt av livet med sin lilla sötnos till dotter, hon är ju så fin!

Jag önskar att mitt liv inte bestod av bergstoppar och djupa dalgångar utan mer av små kullar och diken...

Så mysigt :)

Idag har jag och Clara varit på träff med 4 andra mammor från vår föräldragrupp, jättemysigt och kul var det. Skönt att träffa tjejer som har barn i samma ålder och utbyta erfarenheter. Det vart mycket snack om förlossning, amning, bajs (skulle ju inte prata om sådant bestämde jag innan jag vart gravid), blöjor, etc. Vi är nog allihopa ganska så insnöade i amningscoocoongen tror jag! Ser fram emot fler träffar med dem, så söta alla bebisarna är :-)

Det var visst en liten Z som ville ha foto på Clara, kolla denna länk ni som är intresserade:
http://www.familjeliv.se/hem/miamie/galleri.php?cur_album=Clara

Nu är det dags för middag!


Alarmerande...

Sovit dåligt flera nätter i rad, är så trött...

Clara växer och frodas och är så fin!

Trasig vagn

Vår lilla vagn befinner sig nu i Emmaljunga. Det var inte vajern på bromsen som var av utan det var själva bromspedalen som hade spruckit som gjorde att bromsen inte fungerade, denna plastdetalj går bara att fixa på plats i Emmaljunga. Bemötandet från personalen där vi har handlat vagnen har varit jättebra, snacka om serviceproffs. Jag lämnade in vagnen när de öppnade kl 10 och 10:45 ringde de och berättade vad som var fel och att vagnen måste lagas i Emmaljunga samt att vi får låna ett shassi så länge. Lite jobbigt att man inte hade en bil så att man kunde åka och hämta låneshassit redan idag (Björn började jobba vid 12 och var tvungen att åka vid 11), har varit inne hela dagen.

Hade väl kunnat lägga Clara i insatsen och bära med henne ut, alternativ tagit med mig babysittern ut men jag kände ärligt talat inte för att umgås med granntanterna som satt där ute. Själv försöker jag vara trevlig och heja men det enda man får är konstiga blickar så då kan jag ju föreställa mig vad som händer om jag kommer ut med lilla Clara där och försöker samtala med dem.

Imorgon är Björn ledig, så mysigt att få ha honom hemma hos oss, gillar hans nya schema som betyder att han är hemma mer på kvällarna, inte jobbar några nätter och trots att han jobbar helger ändå kommer hem i normal tid.

Nu är det tv som gäller, maraton med alla mina serier på 5an ;-)

Lördag, solen skiner.

Tråkigt att älsklingen ska jobba, han gick precis iväg och vi saknar honom redan. :-(

Vi pratade lite om att blogga innan och han sa att han inte hade lust att blogga mer eftersom han inte har fått någon kommentar sedan i maj/juni någon gång så då tycker han inte att det är kul. Jag kan iofs förstå honom för en tanke med att blogga är ju att folk ska läsa och bli glada/uppröras/tänka till/etc och därmed kommentera det som skrivits? Själv skriver jag om det som jag funderar på för tillfället och är väl inte direkt så benägen att starta långa debatter om djupa ämnen, speciellt inte nu under valtider.

Livet går sin gilla gång och Clara växer och mår bra, man märker att hon är mer social och vill vara med mer, speciellt när vi har folk hemma eller hälsar på hon någon. Mitt egna schema håller jag ganska öppet, känns som om dagarna försvinner ändå i ett konstant villervall av amning, blöjbyten, promenader, småplock hemma. Jag har fått ett otroligt godissug (särskilt efter choklad) som jag nu försöker stilla med skorpor och marmelad istället, kanske inte är nyttigare men det känns i alla fall nyttigare ;-) Jag har ju lyckats gå ner mina graviditetskilo samt 3,5 kg till så jag vill ju gå ner de återstående 8 kilona med...

Osammanhängande, filisoferande och/eller ointressant?


Städat ur och bytt storlek

På lilltjejens kläder alltså. Ändå är det fullt i lådan trots att där numera bara ligger kläder i storlek 62 och 68 som ligger där. Känns som om hon har tillräckligt med kläder i alla fall, kanske skulle ha någon mer pyjamas, hitills har hon bara en...

Vi var på ÖF innan idag, många föräldrar och barn och myyyyycket ljud, man är faktiskt lite trött själv :-)

Något roligt hände i alla fall, träffade på en gammal pojkvän (vi var tillsammans sista biten av 3an i gymnasiet) som numera bor i Dösjebro och har en liten tjej på 13,5 månader som han nu är pappaledig till, kul ju! Han kände inte igen mig men jag kände igen honom :-)

Dags att försöka städa lite till hemma!