Jag har världens snällaste mamma!

Igår var jag flexledig hela dagen för att kolla på vagn och allt annat man behöver till bebis, spännande! Vi åkte ner till Trelleborg för att kolla på Babystugan, vi hade hört så mycket bra om den affären så när vi väl hittade dit så blev vi så besvikna. Tjejen i kassan (lokalen var f ö jätteliten så det var bara hon och jag och Björn där) säger knappt hej när vi kommer in, vi går runt och kolla på vagnar, amningskuddar, etc och är där säkert i 20 minuter utan att hon frågar oss om vi vill ha hjälp. Väldigt nochalant och dålig service tyckte vi och åkte vidare till ett annat ställe i Trelleborg. Där får vi omedelbart hjälp och mannen som har affären demonstrerar och pratar och pratar och pratar, vi bestämmer oss nästan för en vagn (En blå och svart Knorr) men känner att vi vill kolla vidare, vi håller nästan inte på att komma därifrån då han bara fortsätter att komma med information och säljsnack :)

Vi åker till Höllviken och hämtar upp mamma, hon bjuder på lunch och färden fortsätter in till Malmö, vi tänkte titta på både Babyland och Babyproffsen. Babyland hade verkligen allt, men inte direkt till ett bra pris... Tittade en del på kläder och det fanns så mycket sött att man blev helt till sig ;)

På Babyproffsen ser vi en jättefin vagn (med svängbara framhjul, hjulen är dessutom punkteringsfria lufthjul) som är svart och silverfärgad, lite "spacig" och dessutom från Schweiz :). Vi frågar lite om vagnen och får höra att det är Emmaljunga som står bakom dem, men att de tillverkas i Schweiz. Vagnen heter Herqules Razor och vi blir väldigt sugna på att ta hem den direkt... Problemet är bara att vi inte hade 3800 kronor att lägga på ett bräde så vi börjar prata om uppdelning av betalningen med personalen. Vi kollar lite på babyskydd och inser att det är en bra affär att handla på Hyr-köp, dvs man betalar fullt pris för babyskyddet när man köper det, har det i 9 månader och får sedan halva priset tillbaka... Mamma säger helt plötsligt: Nu gör vi såhär: Jag betalar vagnen så får ni betala babyskyddet. OJ! Det hade vi verkligen inte förväntat oss. Hon menar på att alla andra redan har köpt massa kläder och att vi verkligen behöver en vang med och den vill hon ge oss...

Så nu står denna fina vagn hemma i vår lägenhet :)

Köpte dessutom 3 små bodies (60 cl) i olika färger samt 3 st små haklappar på H&M, så mysigt... Känns ganska så verkligt och samtidigt skrämmande nu att vi ska bli föräldrar :)

Längtar efter dig pyret!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, det var trist för det hade varit roligt men så kan det vara ibland. Låter som att ni hade en trevlig dag på stan iaf. Låter jättemysigt och spännande att kolla på massa bebis-saker. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback