Revben!

Har nu lagt 1,5 kg revben i marinad (soya och färskriven ingefära) som jag ska tillaga ikväll, mamma var inte direkt överförtjust men om jag vill bjuda på detta till jul så får hon stå ut med det ;)

Var så otroligt sugen och blev ju så besviken på de revben som fanns på Casino Cosmopol så jag får testa att laga till dem själv...

Ikväll ska det tvättas också, så träligt men behövligt, måste dessutom packa eftersom jag åker ner till mamma och pappa direkt efter jobb imorgon...

Idag när jag stod i duschen så kom jag på att om jag lutar mig framåt med magen så ser jag inte mina fötter, jag undrar om det kommer att se ut så om några månader? ;)

*kramar*

Kommentarer
Postat av: Zazza

Ja, en digitalkamera skulle väl vara roligt för er att ha när bebisen kommer också, så att hela födelsen och allt noga kan dokumenteras och förevigas. ;)

Har ni bestämt datum för bröllopet än förresten? Pengar kan ju vara bra att ha till det. Inte billigt att gifta sig även om gör det hela ganska enkelt. Det är ju dessutom något man helst gör bara en gång i livet så det är ju synd att behöva snåla. Blir det bröllop kombinerat med dop kanske? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback