Bröllopet!

Först vill jag passa på att tacka för alla varma lyckönskningar, blommor och kort, vi blev så glada!

Natten innan bröllopet vaknade jag runt 03 och hade svårt att somna om, tänk att det äntligen skulle bli av!! Låg och halvslumrade till runt 06 då vår lilla tös vaknade och ville ha mat samt ny blöja. Låg kvar i sängen tills halv 08 då det var dags att gå upp. Klockan sprang iväg men vi hann i lugn och ro äta frukost, byta på lilltösen och packa in bilen, min slöja och krona (som är mammas, kronan knypplade min mormor till mammas bröllop) hade jag inne i bilen eftersom de skulle vara med till frisören.

Kom till frisören 5 i 09, skönt att vara i god tid. Kort därefter dyker min kära tvillingsyster upp, så kul att se henne så sådär förväntansfull och glad ut. Jag får lite mousserande vin och frukt att äta under tiden, det skulle ta runt 2 timmar att sätta upp mitt hår samt att fästa krona och slöja. Storasystern dyker upp strax därefter. Regnet öser ner och jag undrar hur det kommer att vara under eftermiddagen. Skönt att ha båda mina tärnor där som stöd! Uppsättningen gick jättebra förutom när det var dags att sy fast kronan i håret, jag hade glömt att köpa sytråd till det men min tvillingsyster springer iväg till Åhléns och fixar det. Isyningen går jättebra och jag är så nöjd med resultatet, allt började kännas lite mer verkligt då. Min blivande svåger är snäll och kommer och hämtar mig så att min blivande make kan fixa det sista med Mercedesen som vi ska åka från kyrkan till festen i. Regnet öser ner hela vägen från Lund till Höllviken och jag hinner få lite regn i brudkronan så det betyder ju tur :-).

Väl framme i Höllviken är min älskling alldeles jättego och glad (som alltid eller om möjligt ännu mer) och visar hur fint han har fixat Mercedesen, vi äter pastasallad och sedan är det dags för mig att sminka och klä mig. Jag var på en sminkkurs på Make up store tidigare i veckan så nu ska jag se om jag kan återskapa den vackra sminkningen som make up artisten fixade på mig. Jag får hjälp att ta på mig klänningen av fastrar och mamma, min ena faster har dessutom lite bhtejp med sig så att man kan fästa bh-banden så att de inte syns, tackar! Jag blir nöjd med sminkningen och sätter mig för att vänta på min blivande svärfar som ska hämta mig till fotograferingen. Tänk att lilla jag ska gifta mig!! Under hela denna tiden har jag fått träffa min lilltjej en gång, hon fick lite mat och vi mös, sedan har farmor varit snäll och tagit hand om henne hela dagen. Svärfar kommer och lagom till fotograferingen så klarnar det upp så att vi faktiskt kan ta några bilder utomhus, min älskling är så stilig och jag känner mig så vacker, dock känns allt fortfarande lite overkligt och man går som i en dimma...

Klockan springer iväg och det blir dags att bege sig till kyrkan, det är ju tänkt att jag ska hinna amma och mysa lite med lilltjejen innan cermonierna, Clara ska ju döpas också! Tyvärr blir det ingen amning men farmor fixar mat till Clara ändå, jag hade ju fryst in en massa mjölk till gumman så det enda som hon och jag saknar är närheten sinsemellan då. Alla i bröllopsföljet plus farmor och farfar samlas i det lilla huset bredvid kyrkan, vi får en kort genomgång av prästen och sedan är det dags att ställa upp sig utanför kyrkan. DÅ känns allt verkligt och jag börjar nästan gråta, alla lycka och alla känslor blir nästan för mycket. Mina systrar och Björns bröder är så vackra och stiliga

Vi går in i kyrkan till tonerna av Mendelssohn och jag ser alla som är så glada och fina, får ögonkontakt med min mamma som har tårar i ögonen och börjar nästan gråta själv, håller extra hårt i min älsklings hand. Jag hör mina systrar snyfta och jag känner att allt känns så rätt! Får lite svårt att tala när det är min tur att säga löftena men det går bra, så härlig känsla att få pussa på min Björn efter att prästen har sagt att vi nu är man och hustru! Dopet tar vid, Clara sköter sig så bra och vår lilla tjej upptas i Guds församling, hon skriker lite men det går så bra ändå. Sedan tågar vi ut till tonerna av The Prince of Denmark, vi springer runt och går in i kyrkan bakvägen för att ge gästerna möjlighet att fota oss när vi kommer ut, alla hurrar, kastar ris och blomsterblad, vi pussas, kysser varandra och myser!!

Gråter när min bästis från gymnasietiden kramar om mig och grattar!

Alla tar foto, så mysigt att ha som minne, farfar filmade dessutom inne i kyrkan.

Vi får champagne serverat och sätter oss i fina Mercedesen, kör runt i Höllviken och tutar tutar tutar, så lyckliga vi är!!

Dagen avrundas med en underbar fest på Restaurang Whitesands, maten är utsökt, stämningen upprymd och alla skrattar, är glada och myser. Får till och med tillfälle att sjunga tvåstämmigt med Jessican som tillsammans med sin man Johan sköter toastmastrandet galant! Vi får skjuts av Sergio in till Malmö och tar in på Hilton, härligt bad och underbar säng!

Tack alla för en underbar dag och tack min lilla familj för att ni har gjort mig till den lyckligaste mamman och frun i världen!

Kommentarer
Postat av: Annah

Vad härligt det låter! Grattis grattis så jättemycket!

2006-08-17 @ 13:13:00
Postat av: Zazza

Grattis, grattis, grattis till er båda! Jättefina bilder! Hoppas det kommer fler. ;) Och hoppas verkligen blommorna var jättefina. :) *kramar massor*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback